vrijdag 27 april 2012

Atelierroute Dwingeloo

 Atelierroute Dwingeloo


In het eerste weekend van mei.. zaterdag 5 en zondag 6 mei.. is er voor liefhebbers van kunst een Open Atelierroute georganiseerd. Na het grote succes van voorgaande jaren is besloten de atelierroute weer vanaf de Brink in Dwingeloo tot de Wittelterbrug te Wittelte te organiseren.
Op deze route van bijna 5 km wordt op negentien adressen door meer dan dertig kunstenaars verschillende vormen van kunst getoond, van schilderijen, beelden in hout, keramiek en brons tot landart-objecten en bloemschikkunst. 
De open atelierroute biedt de gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars, veelal in hun eigen ateliers. Deze meet & greet is een uitgelezen kans om te praten over wat mensen inspireert tot het creëren van kunst, als amateur of als professional.
De ateliers / expositieruimten zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur; de toegang is gratis. 
De negentien locaties zullen met wit-gele borden langs de weg worden gemarkeerd. 
Langs de route zal er genoeg gelegendheid zijn voor het nuttigen van koffie en thee, etc.

Culturele avond
Op zaterdagavond 5 mei wordt er ter gelegenheid van de atelierroute een culturele avond georganiseerd in Restaurant "Onder de Eiken" met de muzikale omlijsting door de Funk- en Sambaband "West End J" bestaande uit Mia Vos (Keyboard), Ruurd Franken (Basgitaar), Wout Teeuw (Gitaar), Wilem de Vos (Drums), Evert van Loon en Pieter van Dijk (Saxofoon). (www.westendj.nl).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Twitter Bird Gadget