woensdag 16 mei 2012

Diverse bands en artiesten a.s. zaterdag 19 mei

Alteveer: Hollandse Artiesten avond

Zaterdag 19 mei – Aanvang: 20.00 uur – Entree: € 13,50 / 16,00

Kaarten voor de artiesten avond zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij:
Cafe/snackbar 't Barregie Alteveer, Fietsspecialist Westerbeek Alteveer, Kapsalon Mulderij Kerkenveld, Café Den Kaat Zuidwolde en Snackbar Royal Hollandscheveld.
De kaarten kosten in de voorverkoop 13,50 euro en ’s avonds aan de kassa betaal je 16 euro.
De tent is vanaf 19:00 uur geopend en het feest begint om 20:00 uur.

Café De Pastoor: Last Time

Zaterdag 19 mei – Aanvang 22.00 uur – Entree: Gratis

De band bestaat uit muzikanten die allen jarenlange ervaring hebben en hun sporen reeds hebben verdiend met het maken van diverse soorten muziek. Last-Time is ontstaan als een hobbyband die steeds professioneler te werk is gegaan, dit mede doordat ieder zijn eigen ervaring uit vorige bands meenam is er sprake van een hechte groep met bekende namen uit de noord Nederlandse muziek scène. Ze zijn nu een weg ingeslagen die een zeer breed publiek aanspreekt. De band heeft een grote voorliefde voor rock en soul muziek.


Het Podium: Metalnight

Zaterdag 19 mei – Aanvang:21.00 uur – Entree € 5,- / € 6,50

Op zaterdag 19 mei vindt er in Het Podium weer een stevige metalnight plaats met niet de minste namen binnen de MetalScene. Maar liefst 4 bands uit het hele land komen met hun tour samen naar Hoogeveen om Het Podium eens even flink op z'n kop te zetten.De vier bands die komen optreden zijn± Ùndawn`, Disquiet`, Varisscythe`en `Seven days of War`.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Twitter Bird Gadget